Revija filmova “Zlatne komedije” u KIC-u

 

KIC - logo

Da je vjecna Crna Gora

 

U okviru filmskog programa  Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović” i ove godine će biti održana popularna revija filmova „Zlatne komedije“ koja će obuhavtiti projekciju nekih od najpoznatijih komedija.

filmovi-zlatne-komedijeFilmovi će biti prikazani od 19. do 22.septembra u sali DODEST, sa početkom u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Reviju će otvoriti film “Mafijaš na terapiji” – “Analyze this” (1999) reditelja Harolda Ramisa u poneđeljak, 19.septembra u kojem psihijatar sa mnoštvom problema mora liječiti nesigurnog moćnog gangstera.

U utorak, 20.septembra prikazaćemo film reditelja Denija Devita “Dupleks” – „Duplex“ (2003) koji govori o mladom paru koji je mislio da je pronašao stan iz snova sve dok ne upozna svoju susjetku.

Narednog dana, tačnije u srijedu, 21.septembra predviđena je projekcija filma Mafija” (1998) reditelja Džima Abrahamsa u kojem sicilijanski mafijaš shvata da jednog dana svoju moć vladanja mora prenijeti na jednog od njegovih sinova. Ovaj film je parodija na popularne filmove kao što su: “Kum”, “Kazino”, “Dobri momci” i sl.

Reviju će u četvrtak, 22.septembra zatvoriti film reditelja Džejms Bruksa Dobro da bolje ne može biti”As good as it gets” (1997) koji donosi priču o samohranoj majci, piscu mizantropi, homoseksualnom umjetniku i njihovom neobičnom prijateljstvu.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


16 − thirteen =