Tivat – Izložba slika “Maska inspiracija tivatskih slikara”


Izložba slika “Maska inspiracija tivatskih slikara” u organizaciji NVU ,,Maškarada” Tivat biće svečano otvorena u četvrtak, 18. novembra 2021. godine u Muzeju i galeriji Tivat sa početkom u 19 časova.

Ovom izložbom koja će biti postavljena u galerijskom prostoru na prvom spratu nastavlja se realizacija programa povodom Novembarskih dana u JU Muzej i galerija Tivat.

Deset tivatskih slikara predstaviće se sa po jednim umjetničkim ostvarenjem i to: Ivan Knežević ,,Karneval – san“, Ivica Aranđus ,,Behind your Face”, Momčilo Macanović ,,Arlekin”, Milica Marković Rajčević ,,Šlager pjevač”, Iva Gopčević Čelanović ,,Maske smo mi”, Tanja Nikolić ,,Iza maske”, Zoran Kruta ,,undertheseapaty”, Jana Farkaš ,,Pronađi dva Duha”, Hana Mirkov ,,Feštađuni” i Nastasja Tomanović ,,Posejdonova družba”.

,,Izložba ima humanitarni karakter sa ciljem da djela otkupe razni privredni i društveni subjekti kako bi se sva sredstva uložila u nabavku neophodne opreme za JU Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju.” – poručuju iz NVU ,,Maškarada” Tivat

Izložbu će svečano otvorit potpredsjednik Opštine Tivat Goran Božović na platou ispred galerije.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


nineteen − 16 =