Tivat – Koncert “Art Mix Montenegro”Mala scena Centar za kulturu Tivat

   U četvrtak  14.02.2019.g. sa početkom u 19:00h biće održan koncert ART MIX MONTENEGRO, u organizaciji CEKUM CG  i  Centra za kulturu Tivat.    

   CEKUM CG – Centar za očuvanje i razvoj kulture manjinskih naroda Crne Gore, u sklopu svojih redovnih programskih aktivnosti, a u cilju promocije i afirmacije multikulturalizma modernog crnogorskog demokratskog društva, kao jedne od temeljnih vrijednosti današnje Crne Gore, startuje sa programom “Art Mix Montenegro”, koji je već obišao brojne crnogorske opštine, kao i neke gradove u regionu – Sarajevo, Skadar, Limasol. 

       “Art Mix Montenegro” je program serije koncerata, sačinjenih iz vise cjelina: viseglasno a cappella izvodjenje, umjetnička muzika, resital i narodna muzika, koje izvode neki od naših najeminentnijih umjetnika.

   Publika će moći uživati u programu koji se sastoji  od probranih numera umjetničke muzike u izvođenju “Duo Classico”, recitovanju nekih od najljepših stihova crnogorskog pjesništva u izvodjenju barda crnogorske glumačke scene g. Slobodana Marunovića, te nekim od najljepših numera crnogorske narodne muzike i klapske pjesme u izvodjenju g. Šukrije Žutog Serhatliča, ženske vokalne grupe “Veselice”  i  klape “Jadran”.

Ulaz je slobodan.