Tivat – Koncert “Sax-O-forte” i “Muzički predah sa saksofonistima”

 

Tivat - riva - 3

 

 

U okviru XIV Međunarodne radionice za duvačke instrumente, 07.09.2016. godine, u koncertnoj dvorani Muzičke škole Tivat, održat će se koncert pod nazivom “Sax – O – forte”, sa početkom u 20 h.
Učesnici koncerta su članovi Beogradskog kvarteta saksofona: Bojan Vukelić, Ivan Stamenković, Kristijan Mlačak i Maksim Kočetov, kao i polaznici radionice za saksofon, koju od 01- 08.09. vodi prof. Bojan Vukelić. Koncert se organizuje u saradnji sa CZK Tivat i Muzičkom školom Tivat.
Projekat su  podržali: Ministarstvo kulture CG, Luštica bay i Opština Tivat.
Projektom “Sax- O – forte” završava XIV Međunarodna radionica za duvačke instrumente.

 

Takođe, 07.09.2016.godine, članovi Beogradskog kvarteta saksofona: Vukelić Bojan, Stamenković Ivan, Mlačak Kristijan i Kočetov Maksim, sa polaznicima XIV Međunarodne radionice za saksofon, u foajeu zgrade Opštine Tivat u periodu od 11:30 – 12h održat će “Muzički predah sa saksofonistima”.  Ideja je da ovaj instrument predstavimo na nesvakidašnjim mjestima, na kojima bismo bar na kratko bili uz muziku.  Ovakav muzički detalj će zaposlenima priuštiti mali muzički odmor, a istovremeno će zainteresovanim predstaviti ovaj, veoma popularan instrument.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


three × 2 =