U Luštica Bay nastupio Crystal strings

 

 

Tivat, 30. jul 2017.

 

Ansambl „Crystal Strings“ koji inače nastupa u pratećim programima XVI KotorArt Don Brankovih dana muzike održao je koncert u kompleksu Luštica Bay izvođenjem poznatih melodija filmske i pop/rock i klasične muzike.

 

 

Raznovrstan repertoar i dobro raspoloženje obilježili su veče koje je priređeno u saradnji sa Međunarodnim festivalom KotorArt odnosno segmenta – Don Brankovi  dani muzike, u okviru čijih pratećih programa pored „Crystal Strings“, nastupaju brojni ansambli i sastavi iz Crne Gore i regiona koji će do 13. avgusta izvesti više od 100 pratećih programa.

Ansambl Crystal Strings je nastao prije dvije godine kao inicijativa studenata Fakulteta muzičke umjetnosti u Beogradu i bivših učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji. Ovaj ansambl je u prvobitnom sastavu bio gudački kvartet, a zatim je napravljen još jedan sastav kome se pridružio talentovani gitarista. Vodeći članovi ansambla su Slađan Cvejić, Strahinja Radović i Milan Milanović.

 

 

„Sljedeći koncert koji nas očekuje u okviru partnerstva sa KotorArt Don Brankovim danima muzike je koncert gitariste Miloša Karadaglića i njegovih gostiju koji sa nestrpljenjem iščekujemo. Scena pripremljena za koncert je nesvakidašnja i uvjerava sve posjetioce da je Luštica Bay zaista mjesto, pored ostalog, idealno i za kulturne događaje“, saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


eight + seven =