UnderhillFest – Najava programa za poneđeljak, 22. jun 2020. godine


Na Terenu KK Budućnost u Njegoševom parku u poneđeljak, 22.juna u 20.45 biće prikazan film iz međunarodne selekcije NOMAD: STOPAMA BRUSA ČETVINA u režiji proslavljenog Vernera Hercoga. Mnogi njegovi igrani filmovi u karijeri dužoj od pola vijeka bave se apokaliptičnim situacijama, a likovi u njegovim čuvenim dokumentarcima nalaze se u neistraženim, divljim i više nego rizičnim situacijama, poput najnovijeg “Nomad: Stopama Brusa Četvina”, o preminulom (puto)piscu.

Nakon toga, u 22.30 – takođe na Terenu KK Budućnost biće prikazan film iz regionalne selekcije DA JE MENI ONO ŠTO MI NIJE u režiji Višnje Skorin. Film prati životnu priču Sandre Jurak koja je devedesetih godina bila prateći vokal nekim od najvećih estradnih imena tog doba. Spletom nesretnih okolnosti, Sandra ostaje bez posla i danas joj ni jedan posao nije stran: čisti stanove, brine o zgradama, njeguje starije osobe. Ipak njena je ogromna želja da se vrati na estradu pa se Sandra, u pedesetoj godini života, prijavljuje kao takmičarka na televizijskom showu “Nikad nije kasno”, nadajući se uspjehu.

Posjetioci UnderhillFesta treba da dođu ranije, prije zakazane projekcije filma,  kako bi mogli da se smjeste i da se ispoštuju sve mjere koje je prepisalo Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × two =