Uspješan januar u Narodnoj biblioteci “Radosav Ljumović”


U vremenu limitiranih opcija za zadovoljavanje kulturnih potreba, Narodna biblioteka “Radosav Ljumović” našla je način da u mjesecu za nama te iste potrebe naših sugrađana u velikoj mjeri zadovolji.

Tako je samo u januaru učlanjeno 2605 novih korisnika što je duplo više nego u cijeloj prošloj godini. Na kulturnom repertoaru Biblioteke našle su se tri online promocije knjiga, izložba fotografija stare Podgorice, 2 kreativne radionice i Youtube serijal za najmlađe pod nazivom “Čitamo crnogorske autore”, a sve je ispraćeno u izuzetno velikom broju. Otvorena je i Kuća Stojanovića za pośetioce i članove, a fond knjiga na tom području uvećan je za 200 naslova. Osim toga, izdavaštvo Biblioteke obogatila su 3 nova naslova.

Posebno raduje održavanje dinamičnog odnosa između korisnika i knjige čemu svjedoče svakodnevno pośećene čitaonice Biblioteke. Pokazuje se da Biblioteka i u trenutnim okolnostima održava vodeću ulogu u kulturi Glavnoga grada.

Biblioteka je izuzetno posvećena njegovanju interakcije sa korisnicima i svi programi zasnivaju se na potrebama i željama sugrađana. Stoga, Biblioteka poziva da vaše kulturne potrebe i želje otvoreno podijelite, kako bi zajedničkim snagama nastavili da obogaćujemo kulturni repertoar Podgorice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


10 − 7 =