Veče Dragana Koprivice u Budvi


U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, u četvrtak, 5. marta 2020. godine, u 20 sati, u press centru budvanskog hotela TRE CANNE, biće održano muzičko poetsko veče, prof. dr DRAGANA KOPRIVICE, a njegov domaćin će biti,  novinar i publicista RANKO PAVIĆEVIĆ.

Na ovom svojevrsnom koncertu, koji je posvećen Osmom martu – Danu žena, profesor Koprivica će izvoditi narodnu muziku, stare domaće i strane hitove, a govoriće svoju ljubavnu poeziju, kao i humorističke aforizme, na temu muško ženskih odnosa.

Profesor Dragan Koprivica je do sada  svoje koncerte imao u više navrata u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore, a jedan broj muzičkih i pjesničkih nastupa, održao je u humanitarne svrhe, u javnoj ustanovi “Komanski most” i ustanovama za izvršenje kaznenih sankcija u Spužu i Bjelom Polju. Svoj sljedeći koncert, imaće u Slavija teatru u Beogradu.

Objavio je i “CD” pod nazivom, “A srce govori da treba ćutati”.

Dobitnik je više književnih i pozorišnih priznanja. Za poeziju je dobio nagradu “Risto Ratković” u Bijelom Polju, a za aforizme, “Radoje Domanović” i “Rade Jovanović” u Beogradu.

Do sada je režirao oko dvadeset pozorišnih predstava u amaterskom teatru. Pobjednik je domaćih i inostranih  fetivala, a njegove predstave, igrane su i u Češkoj i Egiptu.

Dragan Koprivica je profesor  Univerziteta Crne Gore, saopštio je organizator  muzičko poetskog koncerta, budvanski ART PRESS.        


              

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 × 2 =