Virtuoz na violini Miha Pogačnik u KIC-u


Koncert svjetski priznatog slovenačkog virtuoza na violini, vizionara i inovatora Mihe Pogačnika priredićemo u saradnji sa Ambasadom Republike Slovenije u Crnoj Gori u srijedu, 3.novembra, u sali DODEST, od 20 sati.

              Miha Pogačnik je čovjek koji vjeruje da muzika i umjetnost mogu promijeniti društvo i učiniti svijet kvalitetnijim i iskrenijim mjestom. On je i motivacioni govornik koji savjetuje svjetske kompanije, osnivač festivala koji se tokom kriznih stanja selio od mjesta do mjesta kako bi muzikom zamijenio patnju, ali je i čovjek koji je prije svega violinista.

              Jedinstvena umjetnost Mihe Pogačnika omogućuje mu kretanje kroz više polja, od poslovanja i ekonomije do politike i društvenog aktivizma te kulture i obrazovanja, a njegov metod interdisciplinarnog prenosa sa muzičkih remek-dijela na liderstvo i lični razvoj, inspiriše brojne kompanije svjetski poznatih brendova poput Shell, Novartis, ING, Porsche, Nike i Microsoft, vodećih poslovnih škola, agencija UN-a i skupova poput Alpbacha i Svjetskog ekonomskog foruma. Danas je širom Evrope poznat kao stručnjak za razvoj vođstva, a neki ga nazivaju i vizionarom u tom području.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


seventeen + ten =