Vojinu Ćetkoviću Povelja za izuzetnu mušku ulogu u Nišu, a film GRUDI u Izmiru


Žiri 55. Festivala glumačkih ostvarenja „Filmski susreti Niš 2020” je za izuzetnu mušku ulogu Poveljom festivala odao priznanje i nagradio Vojina Ćetkovića za ostvarenje u filmu „Grudi” rediteljke Marije Perović.

Film “Grudi”, biće prikazani u neđelju, 18.oktobra 2020. godine, na ovogodišnjem šestom izdanju Balkan Panorama Film Festivala u Izmiru, u okviru međunarodne takmičarske selekcije dugometražnih igranih filmova.

Film je do sada dobio i Specijalno priznanje žirija na Filmskom festivalu “Seanema” u Ulcinju, kao i “Veliku povelja Leotara” na 8. Festivalu u Trebinju. Prikazan je na filmskim festivalima u Kotbusu, Stokholmu, Parizu, Puli, Tirani, Bihaću, Vrnjačkoj Banji, Valjevu, Trebinju, Leskovcu, Herceg Novom, Ulcinju i Nišu. Nastao je po predlošku serije “Grudi”, koja je dobila prestižno Specijalno priznanje žirija na 14. Seoul International Drama Awards, a serija je bila u selekciji Internacionalnog festivala “Buenos Aires Series”, kao i u zvaničnoj selekciji televizijskog festivala -SIMFEST u Rumuniji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


two × one =