Završeno snimanje dugometražnog igranog filma „Ispod mosta, među stijenama“

 

cut -up znak - logo

 
 

Završeno je snimanje dugometražnog igranog filma „Ispod mosta, među stijenama“, za koji scenario potpisuju Stefan Bošković i Sehad Čekić, a režiju Pavle Simonović. Snimanje je obavljeno na teritoriji Podgorice i Danilovgrada, na preko 40 lokacija.

Film Ispod mosta medju stijenama - plakat“Ispod mosta, među stijenama” je urbani triler, a priča prati dva inspektora kojima se u istrazi ispriječe razni privatni problemi.

„Ispod mosta, među stijenama“ je projekat producentske kompanije Cut-Up. Glumačku ekipu čine: Miloš Pejović, Stefan Bošković, Jelena Đokić, Marko Baćović, Branimir Popović, Dejan Ivanić, Mišo Obradović, Ana Vučković i drugi. Kostimografkinja je Jelena Đukanović, scenograf Đorđije Kalezić, snimatelj tona Aleksandar Brajović, a direktor fotografije Dušan Grubin. Koproducentkinja je Jelena Filipović, izvršna producentkinja Jelena Mišeljić, a direktor filma je Veliša Popović. Producent filma je Sehad Čekić.

Film je podržan od strane Ministarstva kulture Crne Gore i Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada. Snimanje je realizovano u saradnji sa Upravom policije, Službom zaštite Glavnog grada, Kliničkim centrom Crne Gore i Željezničkom infrastrukturom Crne Gore, kao i mnogim drugim službama, javnim ustanovama i privatnim kompanijama.

Premijera filma se očekuje naredne godine.

 

Film Ispod mosta medju stijenama - 1

Film Ispod mosta medju stijenama - 2

Film Ispod mosta medju stijenama - 3