Hor Vokalisti objavio spot za pjesmu „Kad gitara zasvira“

Hor Vokalisti, pod vođstvom dirigenta Saše Barjaktarovića objavio je spot za pjesmu „Kad gitara zasvira“ kao svojevrsnu muzičku poslasticu za kraj ljeta. Muziku za pop pjesmu je komponovao Barjaktarović, na stihove pjesnikinje Šejle Kajić, inače članice hora dok je instrumentalni aranžman uradio Dejan Božović. Pjesma je urađena pod pokroviteljstvom PAM-a Crne Gore. 

„Iako se ljetnji hitovi prezentuju javnosti obično na početku sezone, mi smo odlučili da lijepom pjesmom i romantičnim spotom muzički produžimo ovo kasno ljeto. Želimo takođe da ova pjesma ostane kao uspomena na ljetnje ljubavi ko god da ih je doživio ovih mjeseci“, kazao je kompozitor i dirigent Barjaktarović.

Reditelj i direktor fotografije za spot je Miodrag Mika Marković, koji je režirao i spot „Muzika i ja“. Spot je sniman na rukavcima Skadarskog jezera i na Velikoj plaži u Ulcinju.  

Ovo je inače prvi spot hora pod nazivom Vokalisti gdje je osnivač i dirigent Saša Barjaktarović, profesor muzike a njeguju raznolik repertoar.

Vokalisti ove jeseni pripremaju novi program, za brojne zainteresovane potencijalne članove biće organizovana audicija, a očekuje se da će do kraja godine publiku obradovati cjelovečernjim koncertom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 + one =