Januarski repertoar Crnogorskog narodnog pozorišta


U okviru januarskog repertoara Crnogorskog narodnog pozorišta biće izvedene predstave: “Proces” Franca Kafke u režiji i adaptaciji Dušanke Belade, “Jerma” Sajmona Stouna u režiji i adaptaciji Ane Tomović, “Omladina bez Boga” Edena fon Horvata u režiji Tare Manić, “Policajci” Slavomira Mrožeka u režiji Aleksandra Jovanovića, “Djeca sunca” Maksima Gorkog u režiji Jovane Tomić, “Bladi Mun”  Ane Đorđević i “Pokojnik” Branislava Nušića u režiji i adaptaciji Egona Savina.

Humanitarna baletska predstava “Krcko Oraščić” baletskih škola “Princeza Ksenija” i “Lujo Davičo” biće izvedena u subotu 21. januara u 20 časova na Velikoj sceni.

Monodrama Jovane Todorović “Zlostavljanje” će 23. januara biti izvedena u Nikšićkom pozorištu, a Kraljevsko pozorište Zetski dom će gostovati u CNP-u 24. januara sa predstavom “Obožavateljka” Mata Matišića u režiji i adaptaciji Ane Vukotić.

Ulaznice se mogu rezervisati na biletarnici, pozivom na broj 020/274-009. Biletarnica pozorišta će raditi 4. i 5. januara od 17 časova do 20 časova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


three × 5 =