KIC Budo Tomović – Humanitarni koncert za pomoć Turskoj i Siriji


Humanitarni koncert pod nazivom “Pjesmom za pomoć narodu Turske i Sirije” biće održan u četvrtak 2. marta u velikoj sali KIC-a “Budo Tomović” sa početkom u 20h.

Crnogorski i internacionalni muzičari okupili su se oko inicijative koju je pokrenuo turski državljanin, muzičar Murat Gulersoj sa ciljem prikupljanja pomoći za područja pogođena razornim zemljotresima u Turskoj i Siriji.

Na koncertu učestvuju: Bobo Lalović, Boris Božović, Gordana Andrijašević, bend Grimm, grupa Haniba, Igor Mitrović, Ilija Gojović, Ivona Stanić, Kenan Kurtanović, KIC POP HOR, Klapa Camerton, KRUG Music Team, Luka Radović, Miki Šuškavčević, Milky Wave Band, Montenegro International Band, Muratto.me + Enes Hasan Canik, Nenad Mandić, Stefan Bjeletić, Sofija Bećarević, Tanja Šeter i Grupa “Žad”. Program će voditi Milena Đergović.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici KIC-a po cijeni od pet eura, a na dan koncerta biće postavljena i donatorska kutija. Sav prikupljeni novac će biti uplaćen na žiro račun koji je Crveni krst Crne Gore otvorio za potrebe doniranja novčanih sredstava ugoroženom stanovništvu u Turskoj i Siriji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


one × 5 =