KIC “Budo Tomović” – Predstava „Plastika”

 

KIC - Logotip

 

 

Predstava „Plastika” FaVi teatra iz Beograda biće izvedena u utorak, 22.marta, u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“, sa početkom u 20 sati.

Predstava Plastika - plakat“Ovo je komad o ženama koje su se pobunile ne pristajući na konvencije i odupirući se stereotipima. Oba ženska lika su sredovječne žene, jedna je udovica, a druga novinarka. Susrijeću se u teretani u koju idu dok čekaju plastičnu operaciju u namjeri da se podmlade i bar još jednom pokušaju nešto u životu. Dva dijametralno suprotna karaktera, dvije naizgled obične, ali uzbudljive sudbine kroz koje se prelamaju smiješne i bolne odrednice vremena u kojem živimo, sučeliće se na spravama za korekciju tijela i duše. Ishod njihovog susreta je neizvjestan, kao i naši životi uostalom.” piše u programu “Plastike”

Autor teksta je Stevan Koprivica, a uloge tumače Nela Mihailović i Suzana Petričević koja ujedno potpisuje režiju predstave.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti svakog radnog dana na biletarnici KIC-a (9 – 20h) po cijeni od pet eura, a za rezervaciju možete pozvati broj 020 664 237.