KotorArt – Koncert odabranih rumunskih narodnih melodija, pjesama i arija


U danima posvećenim Rumuniji, 09. avgusta u crkvi Sv. Duha u Kotoru sa početkom u 21 sat, kotorskoj publici predstaviće se brat i sestra Pađin. Sopranistkinja Sara i pijanista Emo, izvešće rumunske narodne melodije, odabrane pjesme i arije.

Koncert će se održati u saradnji sa Ambasadom Rumunije.

Iste večeri, KotorArt Pjaca od filozofa, na Pjaci od kina sa početkom u 23 sata MODIFYING ERROR 404 | ERIAC predstavlja: Koncert benda Kal.

Program Evropskog romskog instituta za umjetnost i kulturu (ERIAC),  dio medjunarodnog projekta MODIFYING ERROR 404: ka zelenim, digitalnim i inkluzivnim društvima, odnosi se na širenje znanja o romskoj savremenoj umjetnosti kroz javnu diskusiju i nastupe muzičara, koji ljepotom i snagom umjetnosti nastoje ukloniti etničke barijereProjekat je podržan od Fondacije za otvoreno društvo.

Zbog razvoja epidemiološke situacije, na događajima Međunarodnog festivala KotorArt Don Brankovi dani muzike počev od 11. avgusta, planirano je prisustvo zainteresovane publike isključivo uz prethodnu prijavu.

Prijave za prvi kontigent raspoloživih mjesta su moguće od utorka, 2. avgusta, na e-mail adresu protokol@kotorart.me sa imenom i prezimenom gosta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × two =