KotorArt – Nastup pijaniste Kemala Gekića


Afirmisani svjetski pijanista Kemal Gekić, nastupiće na  koncertu 11. avgusta u Samostsnskom kompleksu crkve Sv. Nikola na Prčanju sa počerkom u 21 sat.

Publika će imati priliku da čuje  izvedbe djela: Hendla, Lista, Šuberta, Rahmanjinova i Šopena.

Na koncertu će nastupiti I gosti- polaznici majstorske radionice za klavir koju je proslavljeni pijanista, ali i izvrsni pedagog Kemal Gekić održao prethodnih dana u Kotoru, kao  dio serijala KotorArt Akademija.

Obezbjeđen je besplatan prevoz solarnim brodom sa kotorske Rive do Prčanja i nazad, za ograničen broj ljudi. Prijava za zainteresovane, do popunjavanja mjesta, je na e-mail adresu protokol@kotorart.me sa imenom I prezimenom putnika.

Polazak broda “Elettra” iz Kotora je u 20h u dijelu Rive preko puta kotorskog Markata, a povratak po završetku programa, oko 22.30h. 

Zbog razvoja epidemiološke situacije, na događajima Međunarodnog festivala KotorArt Don Brankovi dani muzike prisustvo zainteresovane publike je moguće isključivo uz prethodnu prijavu, do popunjavanja mjesta. Za koncert 11.08.2022. mjesta su popunjena. Prijave za naredne dane festivala. sa imenom i prezimenom gosta, potrebno je poslati  na adresu protokol@kotorart.me

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


13 + 9 =