KotorArt – Trio Iskra


Na KotorArt Don Brankovim danima muzike predstaviće se Trio Iskra, sačinjen od mladih muzičara koji studiraju u inostranstvu: Dušan Obrenović (violina), Teodora Uskoković (violončelo) i Miljana Nikolić (klavir), djelima Smetane, Rahmanjinova i Pjacole na koncertu 4. avgusta u crkvi Sv. Duha u Kotoru sa početkom u 21 h.  

KotorArt Talenti, značajan programski segment festivala KotorArt, stavlja fokus na  mlade  talente, programima kojima se podržavaju perspektivni, daroviti ljudi na njihovom putu umjetničkog sazrijevanja.

Zbog razvoja epidemiološke situacije, na događajima Međunarodnog festivala KotorArt Don Brankovi dani muzike počev od 11. avgusta, planirano je prisustvo zainteresovane publike isključivo uz prethodnu prijavu.

Prijave za prvi kontigent raspoloživih mjesta su moguće od utorka, 2. avgusta, na e-mail adresu protokol@kotorart.me sa imenom i prezimenom gosta.

Međunarodni festival KotorArt ovog ljeta  se održava u periodu od 1. jula do 14. avgusta, sa bogatim i raznovrsnim programom, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija i Opštine Kotor, uz podršku Evropske unije, Fonda za Zapadni Balkan, Fondacije za otvoreno društvo, brojnih ambasada u Crnoj Gori i drugih značajnih partnera i sponzora.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


3 × one =