Luštica Bay Fashion show – Stjecište vrhunske mode


Održivi materijali i kreacije koje najavljuju ljeto predstavljeni na reviji regionalnih majstora fashion dizajna u hotelu The Chedi Luštica Bay


Tivat, 10. april 2022.


Luštica Bay Fashion show, u okviru kojeg su modne kreacije za sezonu proljeće/ljeto 2022 predstavili Verica Rakočević, Igor Todorović, Boris Čalić i Aleksandra Džaković sa svojim brendom AKKA, upriličen je sinoć u nesvakidašnjem ambijentu jedinstvenog zalaska sunca u Luštici Bay, u prisustvu gostiju, modnih znalaca i novinara. Fashion show regionalnih kreatora koji su etablirani i na međunarodnoj modnoj sceni i uživaju povjerenje modnih znalaca organizovan je u saradnji sa modnom agencijom Fabrika.

„Sa velikim entuzijazmom smo ostvarili saradnju sa agencijom Fabrika, kako bismo našim gostima i posjetiocima priredili jedan vrhunski estetski i modni ugođaj kao veličanstvenu uvertiru u ljeto 2022. Luštica Bay je grad u nastajanju i mi ovdje stvaramo ambijent po mjeri savremenog čovjeka, u sinergiji primjene sofisticiranih tehnologija i očuvanja prirodnih ljepota. Nastojimo da osmislimo i ponudimo atraktivna dješavanja tokom cijele godine koja mogu da zadovolje raznolike ukuse i interesovanja svih koji u Luštici Bay pronalaze svoj drugi dom ili kutak za odmor od svakodnevice”, rekla je Maša Radulović, menadžerka korporativnih komunikacija u Luštici Bay.

Agencija Fabrika je modna kompanija koja djeluje tridesetak godina godina na domaćoj i međunarodnoj sceni, izgradivši prepoznatljivo ime koje je sinonim za stil, kvalitet i saradnju sa najpoznatijim modnim kreatorima i svjetskim brendovima.

„Veoma smo zadovoljni revijom koja je predstavljena u Luštici Bay i smatramo da smo na pravom mjestu predstavili odabrane i vrhunske modne brendove.  Pored mode, mi se bavimo i kulturom, umjetnošću i lifestyle događajima, a Luštica Bay je prekrasno mjesto na kome je prisustvo svih ovih sadržaja vidljivo na svakom koraku”, rekla je Vesna Mandić, direktorka agencije Fabrika.

Na reviji su se okupili brojni gosti i posjetioci, a ovom prilikom je najavljen intenzivan ljetnji kalendar događaja u Luštici Bay. Pored umjetničkih i modnih dešavanja, raznovrsni kulturni, zabavni i sportski događaji koji se odvijaju gotovo svakodnevno privući će sve one koji žele da sadržajno ispune svoj odmor i boravak u ambijentu netaknutih prirodnih ljepota, u zajednici koja poziva da joj se gosti vrate i postanu dio zajedničke priče koja raste i razvija se iz dana u dan.

Publika je imala priliku da uživa u laganim i lepršavim modelima Absolute simple kolekcije Verice Rakočević, izrađenim od najfinijih prirodnih materijala – svile, lana i vune u crnim, bijelim, sivim i puder tonovima.

Namijenjena ženi koja u sebi prepoznaje snagu, smjelost i plemenitost, sigurno koračajući kroz budućnost, kolekcija Triangle Igora Todorovića oduševila je prisutne modelima od najplemenitijih tkanina, koji laskaju ženskoj estetici pronalazeći inspiraciju u osnovnim dimenzijama ljubavi.

Šarmantnim vizuelnim identitetom, Luštica Bay je bila i svojevrsna kulisa za photo editorial ove dvije kolekcije, koje će uskoro imati i svoju regionalnu premijeru.

Kolekcija Hidden geometry of flowers crnogorskog dizajnera Borisa Čalića zaintrigirala je publiku inspiracijom – forma cvjetova je osnova za kreativna rješenja uz obavezan minimalizam karakterističan za oovog vrhunskog, Crnogorskog  dizajnera.

Crnogorska ambasadorka održive mode Aleksandra Džaković AKKA predstavila je koncept ženstvenosti kroz geometrijske forme i ručno tkanu ćenar svilu a ovaj spoj tradicije i novih tehnologija karakteristika je kolekcije PROLJEĆE/LJETO 2022.

Okupljanje u rafiniranom ambijentu, revija vrhunskih modela i koktel posle događaja predstavljali su pravu poslasticu za modne zaljubljenike. Šef kuhinje hotela The Chedi pobrinuo se da gosti uživaju u prefinjenim zalogajima, uz probranu vinsku kartu. Specijalni gosti, Gitar duo Srđan Bulatović i Darko Nikčević su virtuoznim izvođenjem popularnih kompozicija za gitaru upotpunili prijatnu atmosferu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


seven − 1 =