Međunarodni festival lutkarstva CG – Rezultati potvrđuju opravdanost nastavka Festivala

 

Medjunarodni festival lutkarstva Podgorica

 
 

Kraj Trećeg međunarodnog festivala lutkarstva, za njegove organizatore označava početak sumiranja rezultata svega onoga što se dešavalo u toku trajanja Festivala, izvlačenje pouka i na određeni način pripremu za naredni Četvrti međunarodni festival.

Veliki broj lutkarskih pozorišta koja su se rado odazvala da učestvuju na ovom Festivalu, veoma impozantan broj najmlađih posjetilaca koji su uživali u svakoj predstavi, kao i odlična organizacija, više su nego dovoljan pokazatelj da je održavanje ovakve manifestacije narednih godina neophodno. Ako se ovome doda i izvođenje predstava u raznim gradovima Crne Gore, odnosno mogućnost da se đeca u više gradova upoznaju i sa ovim segmentom scenske umjetnosti, onda opravdanost postojanja ovakvog Festivala ne treba dovoditi u pitanje.

Organizatorima čestitke za protekli Festival, a za naredni želje da imaju još više sponzora, lutkarskih pozorišta, predstava u raznim gradovima Crne Gore. Potvrđeni kvalitet sa prethodna tri Festivala garancija je da će sale biti prepune sa najljepšim posjetiocima i narednih godina.

 

KOMPLETAN IZVJEŠTAJ SA TREĆEG FESTIVALA
MOŽETE VIĐETI AKO KLIKNETE NA NASLOVNU STRANU

Izvjestaj sa Treceg festivala