Bečići – Izložba slika, učesnika Međunarodne likovne kolonije

 

Hotel Queen

 
 

U organizaciji NIP ART-PRESS iz Budve, u srijedu, 10. aprila 2013. godine u galeriji hotela „The Queen of Montenegro“ u Bečićima, u 20 sati, biće otvorena zajednička izložba slika, učesnika tradicionalne osme Međunarodne likovne kolonije, koji su prethodnih deset dana pod svodovima ovog elitnog hotela slikali i družili se, na zadovoljstvo organizatora, domaćina i gostiju.

Ljubiteljima umjetnosti i brojnim gostima ovog bečićkog hotela, po dva svoja rada galerijskog formata nastala u Likovnoj kolniji, predstaviće, renomirani crnogorski akademski slikari: Mišo Vemić iz Nikšića i  Abaz Dizdarević iz Bijelog Polja, Katarina i Olga Đorđević iz Niša u Srbiji,   Goce Božurski iz Kumanova u Makedoniji, Željan Pavić iz Rijeke u Hrvatskoj i Gregor Pratneker iz Maribora u Sloveniji.

Zajednu izložbu radova, učesnika osme Međunarodne likovne kolonije u hotelu „Queen“ u Bečićima, koja će biti otvorena narednih deset dana, otvoriće, istoričarka umjetnosti, Lucija Djurašković, saopštio je u ime organizatora, novinar i publicista Ranko Pavićević iz Budve.