Bečići – Osma Međunarodna likovna kolonija

 

Hotel Queen

 
 
 

U organizaciji NIP ART-PRESS iz Budve,  od 1. do 10. aprila 2013. godine, u hotelu  „The Queen of Montenegro“ u Bečićima, biće održana tradicionalna osma Međunarodna likovna kolonija, koja će okupiti, sedam poznatih akademskih slikara iz Crne Gore, Srbije, Makedonije, Hrvatske i Slovenije.

Riječ je o Mišu Vemiću iz Nikšića, Abazu Dizdareviću iz Bijelog Polja, Katarini i Olgi Đorđević iz Niša, Gocetu Božurskom iz Skoplja, Željanu Paviću iz Zagreba i  Gregoru Pratnekeru iz Maribora.

Likovna kolonija u hotelu „Queen“ u Bečićima i ovoga puta će okupiti, renomirane stvaraoce iz Crne Gore i zemalja regiona, kao još jedan dokaz da umjetnost ne poznaje granice, kazao je organizator ove manifestacije i drugih kulturnih dešavanja u ovom elitnom hotelu, novinar i publiicista Ranko Pavićević. On je saopštio zanimljiv podatak, da je za proteklih osam godina, hotel „The Queen of Montenegro“ u Bečićima, ugostio, blizu 200 poznatih slikara iz zemlje i svijeta, na zadovoljstvo brojnih turista i gradjana.

Osma Međunarodna likovna kolonija u hotelu „Queen“, biće završena otvaranjem zajedničke izložbe slika učesnika, u srijedu, 10. aprila u 20 sati, saopštio je Pavićević.