Bečići – Samostalna izložba slika Elene Baglai – Nikolić

 

Znak-hotela-Queen

 
 

U galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, u utorak, 1. aprila 2014. godine, u 20 sati, biće otvorena samostalna izložba slika, akademske slikarke Elene Baglai – Nikolić iz Rusije, koja posljednjih godina živi i stvara u Crnoj Gori. Njena izložba, označiće početak ovogodišnje likovne sezone, u galeriji ovog elitnog bečićkog hotela, saopšteno je od strane Novinsko izdavačkog preduzeća (NIP) ART-PRESS iz Budve, koje je organizator kulturnih manifestacija u hotelu QUEEN.

Ruska slikarka Elena Baglai – Nikolić, ljubiteljima umjetnosti će se predstaviti sa  16 radova, rađenih u tehnici  ulje na platnu i kombinovana tehnika, a njenu izložbu, koja će trajati do 16. aprila, otvoriće poznati crnogorski slikar Mišo Vemić iz Nikšića.

Kako je saopštio rukovodilac  galerije u hotelu Queen of Montenegro, novinar i publicista Ranko Pavićević, tokom ove godine biće organizovano 16 samostalnih i grupnih izložbi, poznatih akademskih slikara iz Crne Gore, zemalja regiona i svijeta, što će još jednom potvrditi renome ove poznate galerije.