Bečići – Samostalna izložba slika Ljubomira – Ljuba Popadića

 

Znak-hotela-Queen

 

 

U organizaciji NIP ART-PRESS iz Budve, u galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, u četvrtak, 3. septembra u 21 sat, biće otvorena samostalna izložba slika, poznatog crnogorskog  akademskog slikara Ljubomira Ljuba Popadića iz Tivta.

Kako je u ime organizatora saopštio, rukovodilac galerije, novinar i publicista Ranko Pavićević, Popadićeva izložba će označiti, početak jesenje likovne sezone, u ovoj  renomiranoj galeriji, gdje će do kraja godine biti organizovano još osam samostalnih i dvije kolektivne izložbe poznatih umjetnika iz zemlje i svijeta.

Popadić će se na izložbi u galeriji „QUEEN“, ljubiteljima umjetnosti  predstaviti sa 15 slika većeg i galerijskog formata, radjenih u tehnici ulje na platnu.

Završio je Akademiju likovnih umjetnosti u Novom Sadu 1986. godine, u klasi profesora Jovana Rakidžića. Član je Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore (ULUCG) od 1994. godine, a kao slobodni umjetnik, živi i stvara u Tivtu.  Do sada je imao 20 samostalnih i više zajedničkih izložbi u zemji i svijetu.

Samostalna izložba akademskog slikara Ljubomira – Ljuba Popadića, u galeriji  QUEEN u Bečićima, biće otvorena do 17. septembra, saopšteno je iz budvanskog ART-PRESS-a.