Bečići – Samostalna izložba slika Vesne Sušić

 

ArtPress Budva - logo

 
 

Samostalnom izložbom slika, akademske slikarke Vesne Sušić iz Nikšića u galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, u petak, 4. marta 2016.godine, u 20 sati, zvanično će početi, ovogodišnja likovna sezona u ovoj prestižnoj galeriji. Na svojoj izložbi, Vesna Sušić će se predstaviti sa 16 slika većeg formata, rađenih u tehnici ulje na platnu, a njenu izložbu, otvoriće njen nikšićki kolega, poznati crnogorski slikar Mišo Vemić.

Kako je saopštio rukovodilac galerije QUEEN, novinar i publicista  Ranko Pavićević, do kraja godine, ljubitelji umjetnosti i veliki broj turista, biće u prilici da vide, 14  samostalnih i dvije kolektive izložbe slika, a biće organizovana i tradicionalna 12-ta medjunarodna Likovna kolonija.

Tokom sezone, svoje radove će izlagati pored ostalih: Sanja Raonić, Mirsad Djurdjević, Vesna Begović, Nikola Radović, Slavenko Rakočević iz Podgorice,  Jovan Milošević sa Cetinja, Slobodan-Bobo Slovinić iz Budve, Jovan Karadžić i Marija Vemić  iz Nikšića, Maja Jurić iz Zrenjanina i  drugi, kazao je pored ostalog, rukovodilac galerije QUEEN Ranko Pavićević.

Samostalna izložba slika, akademske slikarke Vesne Sušić, u galeriji QUEEN u Bečićima, biće otvorena do 18. marta.