Bečići – Velika novogodišnja izložba slika

 

Znak-hotela-Queen

 
 
 

U oganizaciji Novinsko izdavačkog preduzeća (NIP) ART PRESS iz Budve, u Galeriji hotela Queen of Montenegrou Bečićima, u subotu, 21. decembra u 20 sati,  biće otvorena  Velika novogodišnja izložba slika, 23 renomirana akademska slikara iz Crne Gore i inostranstva, koji  će se predstaviiti sa svoijim najnovijim radovima u tehnici ulje na platnu.

Svoje radove, ljubiteljima umjetnosti predstaviće: Filip Janković, Ljubo Brajović, Nikica Raičević, Milijana Vujović, Vojo Tatar  i Nikola Radović iz Podgorice, Mišo Vemić i Miki Radulović iz Nikšića,  Luka Lagator  sa Cetinja,  Viktor Ranđelović iz Leskovca,  Aleksandar Cvetković , Željko Đurović i Mile Šaula iz Beograda, Olga i Katarina Đorđević iz Niša, Goce Božurski i Aleksandar Filev iz Makedonije, Miriana Savova i Kamen Kisimov iz Bugarske, Željan Pavić iz Hrvatske, Ethem Bajmak iz Turske i  Jelena Nikolič iz Rusije.

Izložbu u Galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima će otvoriti, rukovodilac Galerije u hotelu Queen of Montenegro u Bečićima, novinar i publicista Ranko Pavićević iz Budve, a biće otvorena  do  5. januara 2014. godine, saopšteno je  od strane organizatora izložbe,  NIP ART– PRESS iz Budve, uz napomenu, da je riječ o  najznačajnijem likovnom dogadjaju u Crnoj Gori ove godine.