Centar za kulturu Tivat – Program za srijedu 17. avgust 2016. godine

 

Centar za kulturu Tivat

 
 

20:00 sati

Na ljetnjoj pozonici u Tivtu,u okviru 11. Festivala mediteranskog teatra “Purgatorije” biće izvedena predstava za djecu “Crvenkapa i vučko” u produkciji pozorišta Teatrilo iz Novog Sada.

Ova predstava na zanimljiv i edukativan način analizira uvijek aktuelnu temu dobra i zla. Nekada veliki i zli vuk odlučuje da postane dobar, školovan, pristojan i želi da ga prihvatimo u novoj ulozi.

Predstava je prilagođena za uzraste od 4 – 10 godina, a u predstavi igraju Ružica Radman i Strahinja Bojović.

 

21:00 sat

Na sceni Atrijum Buća, u okviru 11. Festivala mediteranskog teatra “Purgatorije” održaće se promocija knjige “Pontapeti” autorke Dubravke Jovanović, u organizaciji Centra za kulturu Tivat.

Knjiga je izdata uz pomoć Ministarstva kulture Crne Gore tekuće godine, a Tivat je jedan u nizu gradova u kojima se ovo djelo uspješno promoviše.

Uz autoku, koja je i novinar u “Skala” radiju iz Kotora, na promociji će govoriti dramaturškinja Marija Čolpa, stihove će kazivati novinar i publicista Mašo Čekić i autorka uz pratnju kantautorskog dua-gitara Isidora i Aleksandar Milivojević. Nastupiće i Nada Baldić, vokalna solistkinja i kompozitorka uz korepeticiju prof. Dejana Krivokapića, kao i klapa “Bisernice Boke”.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


nineteen − eleven =