CNP – Najava programa za četvrtak 27. april 2017. godine

 

 

    U četvrtak 27. aprila na Velikoj sceni u 20 sati biće izvedena“Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja”, Iva Brešana, u režiji Luke Kortine. Predstava je nastala u koprodukciji Međunarodnog festivala Kotor art i Crnogorskog narodnog pozorišta.

U predstavi igraju: Simo Trebješanin, Danilo Čelebić, Dragana Dabović, Ana Vujošević, Stevan Radusinović, Dušan Kovačević, Dejan Ivanić, Gorana Marković, Momo Pićurić, Dragan Račić i Jelena Minić.

 

 

Iste večeri na Sceni Akademija koja je programski segment Scene Studio, biće izvedena predstava Dejana Dukovskog „Mamu mu jebem ko je prvi počeo“ u režiji Luke Kortine.

Predstava je diplomski rad studenata III godine studijskog programa Gluma u klasi redovnog profesora Branimira Popovića FDU Cetinje, a uvrštena je u redovni repertoar Crnogorskog narodnog pozorišta u okviru Scene Akademija. Predstava je premijerno izvedena u nedjelju 23. aprila u 20:30h na Sceni Studio, na dvadesetogodišnjicu praizvođenja ovog komada Dejana Dukovskog u Makedonskom narodnom teatru u Skoplju.

U predstavi igraju: Goran Vujović, Milica Šćepanović, Marko Todorović, Vanja Jovićević, Vukan Pejović i Anđela Radović.

 

Foto: Duško Miljanić

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


20 + 8 =