Januarski repertoar KIC-a “Budo Tomović”

 

I u Novoj godini Kulturno – informativni centar „Budo Tomović“ nastavlja sa svojim prepoznatljivim raznovrsnim programskim repertoarom i to od 11.januara.

 

 

Filmski repertoar KIC-a počeće tradicionalno revijom najpoznatijih mjuzikla koji će biti prikazani od 16. do 19.januara, u sali DODEST, a obuhvatiće projekciju filmova: „Purpurna kiša“ (1984), „Dorsi“ (1991), „Tomi“ (1975) i „Apsolutni početnici“ (1986).

U okviru dramskog programa KIC-a od 25. do 29.januara biće organizovana druga Manifestacija kamernih dramskih ostvarenja – MAKADO, u sklopu koje će publika moći da vidi nekoliko popularnih crnogorskih i regionalnih kamernih dramskih pozorišnih trupa, kao i jednu lutkarsku.

Januar u KIC-u biće i u znaku humanitarnog programa pod nazivom BE HUMAN HAIR SHOW koji KIC organizuje zajedno sa Kućom mode i ljepote “Zoran” 22.januara, a izložba fotografija pod nazivom “Sačuvajmo rijeke” realizuje se u saradnji sa Nevladinom organizacijom “Perućica” 11.januara.

Ljubitelji pisane riječi 24.januara uživaće u muzičko – poetskoj večeri “Tiha je misao o tebi” u okviru koje će izbor iz svjetske poezije kazivati nekadašnje članice DODEST-trupe Ivana Milašević i Ksenija Stanković uz pratnju gitariste Sretena Radulovića.

Omaž Svetlani Kani Radević, odnosno promocija knjige „Kana“ autora Andrije Markuša biće organizovana 13.januara, u sali DODEST, sa početkom u 19 sati.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 × one =