KIC “Budo Tomović” – Filmski ciklus “Ljubav na filmu”

 

 

            U okviru filmskog programa KIC-a organizovaćemo prvi put filmski ciklus “Ljubav na filmu” tokom kojeg ćemo prikazati neke od najpoznatijijh i najromantičnijih filmova sa ljubavnom tematikom.

 

 

            Program je posvećen 14.februaru – Danu zaljubljenih, a projekcija filmova biće organizovana od 8. do 11.februara, u sali DODEST, sa početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan.

            Drama reditelja Ulua Grosbarda “Zaljubljivanje” (1984) otvoriće ciklus u srijedu, 8. februara u okviru koje nakon učestalih slučajnih susreta dvoje vjenčanih ljudi se zaljubljuje jedno u drugo.

            U četvrtak, 9. februara prikazaćemo film “Ljubavna priča” (1970) reditelja Artura Hilera koji govori o zabranjenoj ljubavi između mladog bogataša i djevojke iz srednje klase.

            Naredni dan, tačnije petak, 10. februar biće u znaku komedije “Dnevnik Bridžit Džouns” (2001) rediteljke Šeron Megvajer koja donosi priču o privatnim, poslovnim i romantičnim nedoumicama žene na pragu srednjih godina.

           Komedija “Don Huan de Marko” (1994) reditelja Džeremija Levena zatvoriće ciklus u subotu, 11.februara u kojem psihijatar pred odlazak u penziju nastoji vratiti u stvarnost mladića koji tvrdi da je Don Huan.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


ten + one =