Koncert dječjeg hora “Zvjezdice”

 

KIC - logo

Da je vjecna Crna Gora

 

 

Dječji hor “Zvjezdice” prirediće koncert pod nazivom “Crna Gora krilata kolijevka” posvećen obilježavanju deset godina od obnove crnogorske državne nezavisnosti u petak, 27.maja 2016. godine, u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 19 sati.

Na sceni će se smjenjivati djeca u crnogorskoj narodnoj nošnji koja će čitati stihove poznatog pjesnika Dragana Radulovića iz zbirke pjesama “Krilata kolijevka” i izvoditi narodne pjesme obrađene uglavnom za dječiji hor uz klavirsku pratnju: Milanke Nikčević, Marije Vujanović, Ane Klepić i Saše Gajića. Učesnik programa biće i KUD “Aluminijum”, kao i značajna imena iz svijeta muzike za djecu.

Gosti koncerta su: Šukrija Žuti Serhatlić, Tanja Šeter i Peđa Nedeljković. Scenografiju je prilagodila i postavila Mia Karailo, a rediteljka projekta je Danijela Popović.          

Ulaznice su u prodaji od 26.aprila i mogu se kupiti svakog radnog dana na biletarnici KIC-a (9 – 20h) po cijeni od tri eura, a za rezervaciju možete pozvati broj 020 664 237. Rezervacija važi tri dana.

Više info – Ana Klepić, dirigentica hora “Zvjezdice” 067 789 666

 

Hor Zvjezdice