Novo iz Nove knjige – “Enso” Dušice Labović

 

 

 

U izdanju poznatog izdavača  NOVA KNJIGA iz Podgorice, iz štampe se pojavila knjiga ENSO,  DUŠICE LABOVIĆ iz Budve, koja poslednjih godina živi i stvara u Moskvi.

Knjiga Dusice Labovic - Enso - naslovnaDušica Labović je rođena u Crnoj Gori. U rodnoj Budvi završila je gimnaziju, a zvanje diplomiranog profesora filozofije, stekla je 2006. godine, na Filozofskom fakultetu u Nikšiću. Nakon završetka studija, nastavlja da izučava drevnu filozofiju Zapada i Iatoka, tragajući za jednom – univerzalnom filozofijom svijeta. Od 2008. godine, žiivi i stvara u glavnom gradu Rusije, Moskvi.

-U današnjim vremenima, kada čitav svijet osjećanja vidi kao glavni kriterijum zadovoljnog ili uspješnog čovjeka, zaboravlja se na činjenicu da nas upravo to osjećanja čine i neuspješnim. Stoga u ovoj knjizi, nisam samo nastojala da ukažem na mogućnosti koje se otvaraju na putu do osjećaja uspjeha, već i na važnost našeg stava prema osjećanjima koja pronalazimo dok ga slijedimo, kazala je pored ostalog na početku ove zanimljive knjige, autorka Dušica Labović.

-ENSO je lekcija o ljubavi prema sebi. Poziv za sve nas da pogledamo unutar sopstvenih zidina, zagrlimo svoju dušu i ponovo razumijemo svijet oko nje. Knjiga kojom ćemo se, u želji da unaprijedimo naše živote, uvijek rado vraćati, istakla je pored ostalog o knjizi Dušice Labović, glumica Doris Radić.

Knjiga ENSO, autorke Dušice Labović, uskoro će biiti promovisana u Podgorici i Budvi.