Tivat – Predstava “Tre sorelle”

 

Centar za kulturu Tivat

 

 

Tre sorelleU petak 02.09.2016. godine, u 21h, na sceni Atrijum Buća, biće izvedena predstava “Tre sorelle” u produkciji Fakulteta dramskih umjetnosti Cetinje i Centra za kulturu Tivat.

Po tekstu Stevana Koprivice, a u režiji Zorana Rakočevića, ovu predstavu u produkciji Centra za kulturu Tivat i Fakulteta dramskih umjetnosti Cetinje, izvodiće studenti treće godine studijskog programa gluma  u okviru ispita iz istoimenog predmeta, i to: Marija Đurić, Jelena Đukić, Marija Labudović, Omar Bajramspahić, Vule Marković, i Pavle Popović. Takođe, ovom predstavom studentkinja treće godine produkcije Jelena Odalović, polagaće ispit iz istoimenog predmeta. Šef klase je red. prof. Branislav Mićunović u saradnji sa profesorom doc. mr. Brankom Ilićem.

Dramaturg  Stevan Koprivica istakao je: „Tre sorelle“ se vraćaju doma da provjere kako legende i demone i ljubavi sagledava najnovija generacije crnogorskih dramskih umjetnika. Ima li ljepšeg dogadjaja za pisca i  profesora škole iz koje dolazi reditelj i glumci?“

Predstava je igrana više puta nego što je planirano zbog velikog interesovanja publike.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


9 + thirteen =