NB “Radosav Ljumović” – Likovne radionice na temu “Podgorica – grad knjige”


Narodna biblioteka “Radosav Ljumović” u Podgorici objavila je poziv za likovne radionice na temu “Podgorica – grad knjige”.

Učenici od 1. do 4. razreda podgoričkih osnovnih škola mogu učestvovati u likovnim radionicama koje će se organizovati 9. i 16. aprila u Biblioteci. Tema likovnih radionica je “Podgorica – grad knjige”, a cilj je podstaći najmlađe sugrađane da kroz igru, maštu i umjetnost ispolje svoju kreativnost.

Svi radovi koji nastanu u okviru radionica biće objedinjeni u slikovnicu koju će štampati Biblioteka. Na taj način mladi kreativci imaće priliku da se predstave široj publici i da svojim prvim objavljenim radovima stupe u svijet umjetnosti. Učesnici će dobiti i diplome, kao i primjerak slikovnice.

Radionice će voditi Mitar Rakčević, arhitekta i dizajner, tvorac vizuelnog identiteta kampanje “Podgorica – grad knjige”.

Prijave za radionice nijesu obavezne – moguće je samo doći na radionicu. Ukoliko roditelji ipak žele da prijave svoju đecu to mogu učiniti slanjem podataka na mejl nbibliotekapodgorica@gmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


one × two =