NEST Coworking – Projekat Spoznaj


Nakon prve uspješne realizacije projekta ”Spoznaj” NEST Coworking nastavlja da te vodi putem spoznaje. U periodu od 10. februara do 10. marta održaće se ”Spoznaj” Vol. 2, gdje će prisutni svakog četvrtka od 18h imati priliku da čuju o putu spoznaje iz različitih oblasti.

Gosti petosedmičnih događaja biće eksperti koji će pričati o spoznaji iz psihološkog ugla i ličnog razvoja, te o spoznavanju važnosti zajednice, kulture i građenja profesionalnog puta i otkrivanja svijeta.

Spoznaj sebe biće organizovan kroz pet zasebnih događaja u formi panela i u trajanju do sat i po vremena i druženje uz osvježenje na kraju svakog događaja, i to redom:

 Spoznaj sebe (10. februar)
 Spoznaj drugog (17. februar)
 Spoznaj kulturu (24. februar)
 Spoznaj posao (3. mart)
 Spoznaj svijet (10. mart)

Svi događaji biće organizovani uživo u multifunkcionalnom NEST Coworking prostoru u Podgorici uz ograničen broj gledalaca. Ukoliko si zaintersovan/a da čuješ kuda vodi put spoznaje, svoje mjesto možeš obezbijediti slanjem svojih osnovnih informacija (ime, prezime i broj telefona) putem e-mail adrese info@mnest.me ili putem Facebook i Instagram stranica NEST Coworking.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


6 + 4 =