Podgorica – Koncert grupe “Ničim izazvan”


Deset godina postojanja jedan od omiljenijih sastava u regionu, bend “Ničim izazvan” obilježiće koncertom koji će biti održan 31.oktobra, na velikoj sceni KIC-a “Budo Tomović” od 20 sati.

Pored poznatih hitova koji broje milionske preglede, bend će publici u Podgorici predstaviti i svoje nedavno objavljene pjesme sa prvog EP izdanja.

“Ničim izazvan” osnovali su 2011. frontmeni Bojan Gluvajić i Boris Bokalov, a najveću pažnju izazvali su već naredne godine kada je njihov singl “O tebi” proglašen za najbolji na radio stanici B92, ali i na drugim radio stanicima. Nakon toga nizali su se uspješni singlovi “Živeti u prošlosti”, “Tužne devojke”, “Glas”, “Trideset”, “Bilo gde”, koji su se 2014. našli na njihovom prvom albumu koji su nazvali “Ničim izazvan”. To im je bila “odskočna daska” za koncerte koji su uslijedili, a tokom 2014. i 2015. nastupali su na većini festivala u zemlji i regionu, među kojima je bio i nastup na “Nišvilu” i klubu “Feedback”. Singlovima “Rekla je”, “Bo bo bom”, “Dalijev brk” i duet “Beskućnik” sa Darkom Rundekom najavili su drugi album. Potvrda da su njihove pjesme slušane i da ih publika voli stigla je i 2017. godine u vidu nagrade MTV Best Adria Act koja se dodjeljivala u sklopu MTV EMA priznanja najboljim izvođačima iz regiona. Danas, članovi benda mogu se pohvaliti velikim brojem hitova s tri studijska albuma. Do kraja godine će objaviti i četvrti studijski album, a nove pjesme koje su u maju ove godine objavili na svom prvom EP-iju “Pokorimo noć” imaju prepoznatljivu energiju benda te su se već izdvojile na radio stanicama i našle u vrhu nedjeljnih top lista.

Ulaznice se po cijeni od 12 eura mogu kupiti na biletarnici KIC-a (9-20h), a broj za informacije i rezervacije je 664 237.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


seven + 18 =