Podgorica, Trg Nezavisnosti – Nastup podgoričkog KIC POP HORA


U OKVIRU PROLJEĆNJEG PAZARA, A POVODOM DANA POBJEDE NAD FAŠIZMOM I DANA EVROPE, PODGORIČKI KIC POP HOR NA TRGU NEZAVISNOSTI U NEDJELJU, 8. MAJA OD 20h

**Na  radost i zadovoljstvo podgoričke i crnogorske publike, popularni podgorički KIC POP HOR, na poziv Glavnog grada, održaće koncet „Bez dileme – antifašizam“, pod dirigentskom palicom mr Zoje Đurović u neđelju, 8. maja na Trgu nezavisnosti od 20 h.

Podsjetimo da je i na prethodnih 20 i više koncerata projekta „Bez dileme – antifašizam“ koji je ovaj hor, sa omiljenim „partizanskim“ repertoarom, održao širom Crne Gore i regiona (Beograd, Sarajevo, Prijepolje) uvijek vladalo nezapamćeno interesovanje publike, pa HOR i u neđelju u Podgorici, očekuje veliku podršku publike na otvorenom, koju poziva da zajedno sa njima pjevaju: ”Po šumama i gorama”, ”Mlada partizanka”,  “Oj đevojko drugarice”, „Bela ćao“, „Konjuh planinom“, „Zemljo moja“, „Uz maršala Tita“, „Odiseju“, i mnoge druge.

KIC pop hor najavljuje i goste koncerta – pjevača Bata Vujoševića i Almira Muratagića, na harmonici.

Podśetimo da prvi crnogorski pop hor već pet godina uspješno vodi menadžerski  tim Snežana Burzan Vuksanović i Sanja Radusinović, pod okriljem NVU Kutak i uz logističku podršku JU KIC “Budo Tomović”, a da je upravo za ovaj projekat “Bez dileme – antifašizam” od Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore  nagrađen visokom Poveljom za zasluge u razvoju i unaprjeđenju antifašizma.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


three × 5 =