Poklon koncert KIC pop hora “Pjevajmo i volimo se’’ Resursnom centru za đecu i mlade “Podgorica”


KIC POP HOR pokloniće koncert “Pjevajmo i volimo se” učenicima, roditeljima i zaposlenim u Resursnom centru za đecu i mlade “Podgorica” u poneđeljak, 18. aprila 2022. godine na velikoj sceni KIC-a “Budo Tomović” sa početkom u 18 h.

          Najpopularniji crnogorski horski sastav, na tom svom 61-om koncertu, izvešće mješoviti repertoar, a uz poznate domaće pop i rok hitove: Nadalina, Mene voljela, Titograd, Dođi u 5 do 5, Volio je ženu svog života, Moja je pjesma lagana, pjevaće i dio svog antifašističkog repertoara, a specijalno za ovu priliku i nekoliko dječjih pjesama sve pod dirigentskom palicom prof. Zoje Đurović, magistre dirigovanja.

          Gosti solisti koncerta biće: Bato Vujošević, Mila Nikić, Tamara Pavićević, Ivana Marković i Igor Mitrović, ali i učenici Resursnog centra: Ranko Magovčević, Radovan Džuver i Borjana Radulović.

           Podgorički KIC pop hor, koji već pet godina uspješno vodi menadžerski tim Snežana Burzan Vuksanović i Sanja Radusinović, pod okriljem NVU Kutak i uz logističku podršku JU KIC “Budo Tomović”, prihvatio je inicijativu svoje članice Biljane Ćulafić, nastavnice u Resursnom centru i pripremio jednočasovni koncert za djecu iz mlade, želeći da im omogući da osim što će uživati i pjevati sa njima u Velikoj sali KIC-a, izađu iz Centra i mnogi prvi put prisustvuju događaju iz oblasti kulture u nekoj instituciji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


three × 4 =