Poziv za slanje radova za ovogodišnje brojeve časopisa za đecu „Osmijeh“


Udruženje crnogorskih pisaca za đecu i mlade objavljuje poziv svim zainteresovanim stvaraocima za đecu i mlade, kao i đeci stvaraocima, da pošalju svoje radove (tekstove, crteže, ilustracije itd.) za ovogodišnje brojeve časopisa „Osmijeh“ na adresu UCPDM: casopisosmijeh@gmail.com

Ovaj broj biće koncipiran kao dvobroj, koji će obuhvatiti proljeće i ljeto. Tema broja je slobodna, i mogu se dostaviti najviše tri priloga. Poziv je otvoren od 25. februara 2022. do 15. marta 2022. godine.

I ovog puta redakcijski tim je u sastavu: Blaga Žurić, Svetlana Kalezić Radonjić, Velimir Ralević, Dejan Đonović, Velisava Metđonaj, Ilija Nikčević i Branko Vuković, sa glavnim i odgovornim urednikom Goranom Radojičićem.

Da bi radovi bili prihvaćeni, potrebno je ispuniti sljedeće uslove konkursa:

1. Naslov dokumenta (ime i prezime + naslov teksta)
2. Unutrašnjost: font 12, Times New Roman, prored 1,5, pismo može biti i ćirilica i latinica, rad mora biti lektorisan od strane mentora i da fajl osim teksta pjesme ili priče sadrži:
*ime/prezime
*škola/razred
*grad
*ime mentora.

Za likovne radove, tema je takođe slobodna, i radovi trebaju biti biti skenirani ili da se pošalju u originalu na adresu generalne sekretarke Marije Nenezić – Trebješka 2/5, 81 400 Nikšić, sa naznakom za časopis „Osmijeh“.

Ovom prilikom želimo da vam se svima još jednom zahvalimo na saradnji prilikom pripreme prvog broja obnovljenog časopisa Osmijeh, ali i da vas pozovemo da uzmete učešća u pripremi novog broja. Radujemo se novim brojevima časopisa za đecu ,,Osmijeh”.

Foto: vijesti.me

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


3 × one =