Predstava „Komad“ u KIC-u

 

KIC - Logotip

 
 

Predstava „Komad“ Nevladine organizacije „Art365“ biće izvedena u četvrtak, 7.aprila, u sali DODEST, sa početkom u 20 sati.

Predstava je nastala po tekstu Stefana Boškovića u režiji Mirka Radonjića, a u njoj igraju Žana Gardašević Bulatović, Jelena Nenezić Rakočević i Ivona Čović Jaćimović. Kostime je pripremila Lina Leković.

 

Predstava Komad - 2

 

“Komad” govori o sudbinama žena danas, kroz priču o tri glumice na čitajućoj probi. Njihovi životi posmatrani su kroz tri perspektive, koje se smjenjuju u fragmentima uz dramske čvorove koji će se u ispovjednim monolozima rasvjetljavati prije nego otpetljavati. Dramski tekst je pun literarno snažnih monologa, čak i dijaloga, čiji ispovjedni pasaži dotiču red tema s kojima se susrijeće savremena žena u „savremenom“ društvu. Odnos prema braku, stav prema nasilju, borba u poslovnom okruženju su ključne linije po kojima se kreću ova tri karaktera. U tekstu u kome će se mnogi prepoznati, one zapravo tragaju za svojim životom.

 

Predstava Komad - 1

 

Ulaznice su u prodaji od 29.marta i mogu se kupiti na biletarnici KIC-a svakog radnog dana (9 – 20h) po cijeni od 5 eura, a za rezervaciju možete pozvati broj 020 664 237. Rezervacija važi tri dana.

Više info – Bane Žugić 067 259 069