Publika zavoljela pjesmu i spot „Kad gitara zasvira“ hora Vokalisti


Spot za pop pjesmu „Kad gitara zasvira” hora Vokalisti, pod vođstvom dirigenta Saše Barjaktarovića, koji je objavljen prije mjesec dana, već je postigao značajnu gledanost na društvenim mrežama, portalima i televizijama, kao i slušanost na radio stanicama.

Vokalisti – Foto: privatna arhiva
  • Komplimente dobijamo ne samo za kompoziciju, već i za atmosferu spota, izuzetan kolorit, izbor lokacija i veselje koje emituju horski pjevači. To su upravo muzičke ali i neverbalne poruke koje uvijek želimo da pošaljemo našoj publici – naglašava Barjaktarović.
Saša Barjaktarović – Foto: Vladimir Popović

Pjesmu je komponovao Saša Barjaktarović,  na stihove pjesnikinje Šejle Kajić, inače članice hora, dok je instrumentalni aranžman uradio Dejan Božović. Pjesma je urađena pod pokroviteljstvom PAM-a Crne Gore.

Za režiju i fotografiju prvog spota hora koji se predstavlja pod novim nazivom Vokalisti, zaslužan je Miodrag Mika Marković, koji je režirao i spot „Muzika i ja“. Spot je sniman na rukavcima Skadarskog jezera i na Velikoj plaži u Ulcinju.

Vokalisti čiji je osnivač, umjetnički rukovodilac i dirigent Saša Barjaktarović, profesor muzike, njeguju raznovrstan repertoar, a ove jeseni pripremaju novi program, uz stalnu postavu i nove pjevače koji su primljeni na nedavno održanoj audiciji.

Dirigent Barjaktarović naglašava da je za dobre pjevače i prije svega pozitivne ljude sa lijepom energijom, audicija stalno otvorena.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


four × two =