Savez slijepih Crne Gore – Audio aforizmi


U sedmici od 19-23. aprila, Savez slijepih Crne Gore obilježava godinu dana od pokretanja aktivnosti pod nazivom: Audio poezija. Kao što je poznato, riječ je o prilagođavanju poezije u audio formatu, koja je prvenstveno namijenjena osobama oštećenog vida, osobama koje ne mogu čitati standardnu štampu, ali i ukupnoj javnosti, koja preferira konzumiranje poezije posredstvom audio-vizuelnih objava.

Osim poezije, sadržaj je tokom prethodnih 365 dana dopunjen bajkama i basnama, a od danas, poneđeljka 19.aprila, i aforizmima. Svakog poneđeljka, na youtube kanalu i na društvenim mrežama će se naći po tri aforizma.

U tom cilju, prethodnih mjeseci su promovisani i afirmisani ljubitelje satire, pa tako na sledećem linku: https://ss-cg.org/?p=1832  možete naći nešto više o Čedu Laziću i razlog zbog koga je počeo sa pisanjem aforizama, a na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=JDbju9WS4n4  emisiju sa nagrađivanom aforističarkom Radom Draganić, koju je uredila i vodila Nevena Kovačević iz radija Feniks.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


8 − three =