V. St. Kinjo – Velika pustolovina


Poštovani pośetioci, predstavljamo oslikanu knjigu za đecu “Velika pustolovina u malome Svijetu”, autora V. St. Kinja. U prethodnim objavama raznih književnih formi od istog autora, napomenuli smo da autor želi da ostane anoniman, jer kako kaže za njega anonimnost predstavlja izvjestan preduslov slobodnog stvaralaštva.

Sigurni smo da će oslikana knjiga za đecu “Velika pustolovina”, za razliku od autora, vrlo brzo izaći iz anonimnosti i biti veoma poznata i cijenjena literatura među najmlađim čitaocima. Veliku popularnost će joj obezbijediti nesumnjivo dobro odabrana tema interesantnog sadržaja sa jasnim pozitivnim porukama upućenim najmlađim čitaocima, ali isto tako i veoma kvalitetne ilustracije koje adekvatno prate sadržaj teksta. Šteta je što u Crnoj Gori nema više autora poput V. St. Kinja koji bi svoje stvaralaštvo podarili najmlađim korisnicima literature, stvarajući djela koja su upravo za onaj uzrasni period kad najmlađe treba pravilno i kulturno usmjeravati i oblikovati.

Svim mlađim pośetiocima, a i onim starijim preporučujemo da počnu da čitaju ovu oslikanu knjigu. Kad počnete, znamo sigurno da nećete prekidati dok je kompletnu ne pročitate. Uživajte!


KLIKNITE NA NASLOVNU STRANU DA OTVORITE KNJIGU


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × 5 =