Vikend u Gradskom pozorištu


Predstava sa Lutkarske scene za đecu ,,Maca papučarica”(3+), koju je po motivima priče Ele Peroci režirao Davor Dragojević, biće izvedena u subotu sa početkom u 12h u Sali Dodest KIC-a ,,Budo Tomović”.

U predstavi igraju: U predstavi igraju: Tihana Ćulafić, Sejfo Seferović/Vukan Pejović, Dijana Dragojević/Branka Femić Šćekić, Marija Đurić/Smiljana Martinović i Pavle Popović 

Maca Papučarica stalno odnosi đečije papučice i negdje ih skriva. Mame kažu da se papuče moraju nositi, ali kako kad ih nema? Naši junaci idu u šumu u potragu za kućom Mace papučarice i otkrivaju njenu tajnu.

Predstava sa Dramske scene za đecu ,,Tri praseta”(3+), koju je po tekstu Stevana Koprivice režirao Aleksandar Jovanović, biće izvedena u neđelju sa početkom u 12h u Velikoj sali KIC-a ,,Budo Tomović”.

U predstavi igraju: Omar Bajramspahić, Goran Slavić, Stefan Vuković, Emir Ćatović/Pavle Popović i Vanja Jovićević 

Karte su dostupne na mobilnoj aplikaciji Gradskog pozorišta Podgorica, kao i na biletarnici KIC-a ,,Budo Tomović”. Radno vrijeme biletarnice: radnim danima od 09h do 20h i vikendom 2h prije izvođenja predstave. Kontakt telefon: 020 664 237

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


thirteen − seven =