Vikend u Gradskom pozorištu obilježiće izvođenje dvije predstave


Vikend u Gradskom pozorištu obilježiće izvođenje dvije predstave sa Lutkarske i Dramske scene za đecu:

Predstava sa Dramske scene za đecu ,,Ah, šta sve mora jadno dijete’’(4+), u režiji Miroslave Mime Janković, biće izvedena u subotu, 15.01. u sali Dodest KIC-a ,,Budo Tomović’’ sa početkom u 11h i 13h.

U predstavi igraju: Dijana Dragojević, Goran Slavić, Sejfo Seferović i Sanja Popović.

Ovo je duhovita priča o začeću i dolasku na svijet đeteta, njegovim prvim koracima i mukama sazrijevanja i odrastanju, koja je jednako zanimljiva i poučna, kako djeci tako i roditeljima.

Lutkarska predstava ,,Prodavnica igračaka’’(6+), koju je po tekstu Aleksandrua Popeskua režirao i adaptirao Jaroslav Antonjuk, biće izvedena u neđelju 16.01. u sali Dodest KIC-a ,,Budo Tomović’’ sa početkom u 11h i 13h.

U predstavi igraju: Katarina Krek, Goran Slavić, Branka Femić Šćekić/Marija Đurić, Branko Ilić i Pavle Ilić

Junakinja predstave, mala Dina, u misterioznoj prodavnici igračaka nalazi se pred odlukom koja može da joj promijeni život. Mora odoljeti pogledu Gospođe Noći koja će u protivnom baciti vradžbinu na nju. Dini u pomoć pristižu prijatelji, a mora i da preispita sopstvene odluke…

Karte su dostupne na biletarnici KIC-a ,,Budo Tomović’’, radnim danima od 9h do 20h i vikendom od 10h i 13h i od 17h do 20h, kao i putem mobilne aplikacije Gradskog pozorišta Podgorica. Kontakt telefon: 020664237 i 068551460.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


14 − three =