Vikend u Gradskom pozorištu za najmlađe


Lutkarska predstava ,,Maca Papučarica’’(3+) koju je, po motivima priče Ele Peroci, režirao i dramatizovao Davor Dragojević, biće izvedena u subotu, 16.04. u Velikoj sali KIC-a ,,Budo Tomović’’ sa početkom u 12h.

U predstavi igraju: Tihana Ćulafić, Sejfo Seferović, Dijana Dragojević, Marija Đurić i Pavle Popović

Maca Papučarica stalno odnosi đečije papučice i neđe ih skriva. Mame kažu da se papuče moraju nositi, ali kako kad ih nema? Naši junaci idu u potragu za kućom Mace Papučarice i otkrivaju njenu tajnu.

Lutkarska predstava ,,Čarobni kamen’’(3+) u režiji Davora Dragojevića, biće izvedena u neđelju 17.04. u sali Dodest KIC-a ,,Budo Tomović’’ sa početkom u 12h i 13:30h.

U predstavi igraju: Dejan Đonović, Sejfo Seferović, Dijana Dragojević, Katarina Krek i Slaviša Grubiša/Vukan Pejović.

Veliki broj bajki i priča iz naroda, iako su nastale prije mnogo desetina ili stotina godina, govore o ljudskim vrijednostima koje su svevremene i nikada ne gube na aktuelnosti. Ova naša priča koja se događa u brdima crnogorskim govori o jednoj od najvećih ljudskih vrijednosti – prijateljstvu.

Karte su dostupne putem mobilne aplikacije Gradskog pozorišta, kao i na biletarnici KIC-a ,,Budo Tomović’’. Radno vrijeme biletarnice: radnim danima od 09h do 20h I vikendom od 10h do 13h i od 17h do 20h. Kontakt telefon: 020 664 237

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × five =