Završen CD «Džep sa tajnama II»


Nakon godinu i po dana stvaranja i snimanja realizovan je «Džep sa tajnama II». Ovo izdanje je kompilacijskog karaktera sa preko 200 izvođača (ne računajući najveći hor ikad snimljen u Crnoj Gori sa preko 20.000 osoba – prisutnih na proslavi 21.maja prošle godine na Ivanovim koritima).

Kompozicije su svrstane na dva posebna diska – kompilacije kompozicija i recitala sa gostima poput prethodnog izdanja «Džepa sa tajnama I». Izvođači su: Milan Sjekloća, Jadranka Barjaktarović, Branka Šćepanović, Braća i sestre, Andrea Demirović i Bojan Jovović, Dejan Škuletić, Darko Martinović, Zoran Vujović, Momčilo Otašević, Slobodan Marunović, Vanja Jovićević, Sašin orkestar, Isak Šabanović i Tina Džankić, grupa The grupa, veliki hor barskih te i kotorskih muzičara, Bojan Delić, Rajo Simonović, Danijel Alibabić, Bojan Marović, Elvire, Valeria Monterisi, a više djela izvodi i recituje sam autor kompozicija i tekstova Momčilo Zeković Zeko. Oni koji potpisuju aranžmane su: Senad Drešević, Dejan Božović, Psihcaso, Saša Gajić, Marko Kon.

Sve što je rađeno posljednjih godinu dana od video spotova objavljeno na youtube kanalu Džep sa tajnama.

Vrijednost jednog diska je 5 eura, a prodavaće se na trafikama Tabacospress-a, Voliju, Aromi, Petrol bonusu i to – od danas (5.04.2022.) širom Crne Gore. CD je izašao pod etiketom Svila produkcije i Džepa sa tajnama. Idejno rješenje omota je Garaža design i Roman Đuranović, štampa Fotografika, a generalni sponzor je bio Bemax.

Ujedno u isto vrijeme je u svim objektima Volija u prodaji knjiga kratkih priča SLIKOVNICA ZA ODRASLE autora Momčila Zekovića Zeka za koju je ilustracije uradila slikarka Nina Vukčević, a dizajn i doradu Marijana Simonović.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


twelve + two =